Kadın muhtarlardan Akgül'e ziyaret

Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu ve aralarında Mamak'tan da 6 kadın muhtarın yer aldığı yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

1.12.2014 19:36:54 0
Kadın muhtarlardan Akgül

Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu ve aralarında Mamak’tan da 6 kadın muhtarın yer aldığı yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Derneğin kuruluş amacı ve ilerleyen dönemlerde yapacakları çalışmalar hakkında Akgül’e bilgi veren Erenoğlu, başarılı hizmetlerinden ve Mamak’ta muhtarlara verilen önemden dolayı Akgül’e teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akgül, yerel yönetim ve muhtarlar işbirliği ile bütün mahalle, sokak ve caddelerin problemlerinin çözüme kavuştuğunu kaydetti. Muhtarların belediyelerin halk ile olan diyalogunu sağladıklarını belirten Akgül, “Muhtarlıklar belediye ile vatandaşın arasında kurulan en önemli köprüdür, ilk devlet kapısıdır” dedi.

 Destek olmaya devam edeceğiz

Akgül, kadın muhtarların sayısının artmasının demokrasiye büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Hayata geçirilen yatırımlarda kadınlara verdikleri önemi gözler önüne serdiklerini kaydeden Akgül, Mamak’ta belediye ve muhtarlık arasında işbirliğinin en iyi şekilde sağlandığını belirtti. Mamak’taki muhtarlıkları yenileyerek, muhtarların daha modern ortamda vatandaşa hizmet etmelerini sağladıklarını belirten Akgül, muhtarlarımıza her zaman destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz dedi. Mamak Belediyesi Mamak’taki muhtarlara modern hizmet binalarının ardından geçtiğimiz günlerde de bilgisayar hediye etti.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07